Pis a Vallcarca (Barcelona)

Aquest projecte és l’exemple d’un tipus de reforma molt freqüent en aquests últims anys: eliminar tancament i separacions i obrir l’espai de la cuina al menjador-saló

Client

Particular

La nostra feina

D’acord amb la interiorista de la nostra empresa es va projectar unir el saló, amb el menjador i la cuina. On abans hi havia tres peces separades per parets divisòries, ara es creava un únic ambient obert i connectat, amb molt més espai útil i més llum natural

Desenvolupament

Es va procedir a enderrocar les divisions que tancaven i separaven en tres espais, alhora que es va ampliar també el pas d’accés des del distribuïdor del pis.
Es va renovar tota la il·luminació d’aquest nou espai, baixar sostres i es va poder dissenyar i muntar una cuina molt més espaiosa, pràctica i ben equipada que l’original. Amb una petita reforma, aquest habitatge ha guanyat molt espai aprofitable i lluminós.