Pecomark-Climatización 2017 (Madrid)

Fa més de 10 anys que l’empresa Pecomark, capdavantera a Espanya en el subministrament, càlcul i instal·lació de grans aparells d’aire condicionat (hotels, aeroports, hospitals, etc.) ens encarrega el disseny i la construcció dels seus estands firals i també dels diferents showrooms i establiments comercials (magatzems per a professionals) que disposa a tot el territori i també a França i Portugal.

Client

PECOMARK S.L.U.

Web: www.pecomark.com

La nostra feina

En aquesta ocasió es va dissenyar un estand de 250 m2 repartits en dos espais diferenciats. L’espai principal l’ocupava una gran zona social, amb barra de bar, taules de reunions i àrea “chill-out”, on també s’hi exposaven components de petit format. El segon espai estava destinat a l’exposició de maquinaria de gran format.

Desenvolupament

Definir correctament aquest projecte per tal d’ajustar-lo a les necessitats del client va suposar tres mesos de treball per paret de l’equip de disseny, amb reunions setmanals amb els responsables de Pecomark.

Un cop concretat el projecte es van iniciar els treballs de construcció, on intervingueren el taller de fusteria, metal·listeria, retolació, metacrilats, vidre. També es va realitzar un acurat estudi per aconseguir la correcta il·luminació de tots els espais.

Finalment, va ser necessària una setmana de feina a IFEMA, amb un equip de vuit persones, per a realitzar el muntatge d’aquest estand.