Notaria Pau Claris 74

El nostre client va comprar aquest despatx de prop de 500 metres quadrats, que havia estat una antiga Notaria i va decidir modernitzar l’aspecte clàssic del local convertint-ho en una elegant i alhora moderna Notaria, conservant l’essència arquitectònica de l’espai.

Client

Particular

La nostra feina

D’acord amb la interiorista que el nostre client va contractar es va projectar una modernització integral de les instal·lacions, sobretot les elèctriques, dades i aire condicionat. A part es va actualitzar tot el sistema d’enllumenat. També es va restaurar l’estètica original de l’espai, recuperant les parets d’obra vista i els sostres de volta catalana

Desenvolupament

Es va procedir a desmuntar tot el fals sostre que ocultava la volta catalana original, amb una antiguitat de més de cent anys. Es va desmantellar tota la instal·lació elèctrica i l’antic sistema d’aire condicionat.

Vàrem netejar parets i sostres que havien estat ocults durant desenes d’anys. Es va restaurar tot el terra de parquet de roure natural, seguidament es va renovar tota la instal·lació elèctrica i la il·luminació, que va passar a tecnologia led. Es va moblar tot el despatx, pintar parets, alguns sostres i divisions.

En definitiva, es va realitzar una reforma integral en un espai que havia passat ja per moltes reformes parcials al llarg dels anys