Marqués del Atrio-Alimentaria 2018 (Barcelona)

Marqués del Atrio forma part del grup Faustino Rivero. Es tracta d’una de les bodegues més antigues i més grans de La Rioja. Des de l’any 2012 confia en la nostra empresa per dissenyar i construir tots els estands firals de les seves diferents marques. Twemgi ha acompanyat a aquest important client a totes les fires del sector que es celebren a Espanya i Europa en general durant més de vuit anys ininterrompudament … Barcelona, Ciudad Real, Burdeos, Düsseldorf, etc.

Client

MARQUÉS DEL ATRIO S.A.

Web: www.marquesdelatrio.com

La nostra feina

Per la fira Alimentaria 2018 es va dissenyar un espai de 130 m2 on es diferenciava una zona social amb barra de bar i taules altes i una zona de reunions amb taules baixes. Les dues zones de l’estand quedaven clarament separades pel bloc central del magatzem, que alhora servia per suportar una gran caixa lluminosa que identificava l’estand i era visible des de qualsevol punt del pavelló firal.

Desenvolupament

En aquest cas es va optar per dotar l’estand d’un conjunt de grans caixes lluminoses que servien també com parets de tancament. Pràcticament tota la il·luminació de l’espai provenia de les caixes lluminoses, tant a nivell de terra com en altura.