Innova Food-Foodtech 2018 (Barcelona)

INNOVA FOOD és una empresa del sector alimentari que pertany al grup de Central Lechera Asturiana y ATO. Desenvolupa elabora i comercialitza tota una sèrie d’ingredients de base làctia i alt poder nutricional. Assisteix a tot tipus de fires alimentàries d’Europa.

Client

INNOVA FOOD 2005 S.L.

Web : www.innovafoodingredients.com

La nostra feina

Per aquest client sempre ens hem decantat pel disseny d’espais on s’utilitzin materials ecològics i naturals, per tal d’associar la marca i l’espai amb els productes de base natural que la firma investiga i comercialitza. Apart d’això intentem integrar el logotip de la firma en els elements estructurals de l’estand, per tal que la pròpia estructura o parets de l’estand recordin clarament la imatge de marca.

Desenvolupament

Hem utilitzat un paviment de fibres naturals i cartró per aconseguir l’aspecte de l’estand associat amb l’ecologia. En aquest cas l’exposició del producte no resulta prioritària. Si, en canvi, calia disposar d’un bon nombre de taules per reunions. S’han utilitzat taules altes i de menor diàmetre per poder disposar de més punts de reunió.