Hard Rock Café-Fitur (2015)

HARD ROCK CAFÉ ens ha encarregat el disseny i la construcció de diferents estands de petit format, d’aproximadament 25 m2. Sempre amb la intenció de fer que aquests espais recordin clarament un bar de la cadena d’establiments. Amb aquests estands Hard Rock Café ha assistit a diverses fires nacionals i estrangeres seguint sempre la mateixa línia i criteri i utilitzant materials de molt alta qualitat.

Client

HARD ROCK ENTERTAINMENT INC.

Web: www.hardrock.com

La nostra feina

En aquesta ocasió es va dissenyar un espai de 24 m2 on destacava un sostre central corbat amb un gran orifici central d’on penjaven unes lluminàries decoratives que il·luminaven la barra de bar. Aquesta il·luminació puntual es complementava amb uns projectors tipus rocket fixats a una estructura truss. La barra de bar era de fusta massissa i es va reutilitzar en diversos muntatges.

Desenvolupament

Hard Rock Café intenta donar als seus estands l’aspecte, en format molt reduït, d’una de les seves cafeteries. Hard Rock Café assisteix a una gran quantitat de fires, sempre amb espais entre 25 i 35 m2. Es tracta d’espais petits i de fàcil accés, on s’atorga la màxima importància als materials utilitzats i la seva qualitat superior de la mateixa manera que fan als seus establiments.