Faustino Rivero-Alimentaria 2012 (Barcelona)

FAUSTINO RIVERO es una de las bodegas más antiguas y más grandes de La Rioja. Desde el año 2012 confía en nuestra empresa para diseñar y construir todos los stands feriales de sus diferentes marcas. Twemgi ha acompañado a este importante cliente a todas las ferias del sector que se celebran en España y Europa durante más de ocho años ininterrumpidamente (Barcelona, Ciudad Real, Burdeos, Düsseldorf, etc.).

Client

MARQUES DEL ATRIO – FAUSTINO RIVERO ULECIA S.A.

Web: www.marquesdelatrio.com

La nostra feina

Per la fira Alimentaria 2012 es va dissenyar un espai central amb una quantitat important de taules per a reunions i al perímetre total l’exposició amb una gran quantitat d’ampolles de vi, agrupades per zones vinícoles i etiquetes. Es van fabricar unes bases de metacrilat amb llum interior de diferents colors i tot un sistema de llums zenitals que destacaven la singularitat de cada ampolla. L’estand comptava amb una barra de bar i zona de degustació.

Desenvolupament

Tot i no ser un espai massa gran (uns 100 m2) van ser necessaris vuit dies de treball i un equip de nou persones per construir i muntar l’estand. Es combinaven materials ben diversos: fusta, acer, vidre, metacrilat, lones tèxtils, decoració vegetal, etc.