Catral Garden-Jornée des Collections 2017 (Marsella)

CATRAL GARDEN és l’empresa de referència a Espanya i una de les més importants a nivell europeu en la fabricació i distribució de tota mena d’accessoris i materials per la jardineria. Des de fa uns quants anys comptem amb la seva confiança i ens encarreguen el disseny i la producció dels seus estands. Participen a fires de tot Europa.

Client

CATRAL GARDEN & HOME DEPOT S.L.

Web: www.catralgarden.com

La nostra feina

Els estands de CATRAL sempre incorporen un gran arbre “conceptual” situat al centre de l’espai. Aquest element identifica i distingeix clarament l’estand de tota la resta. L’arbre es fabrica en fusta o fusta i acer combinats. S’utilitzen també parts d’arbre natural. En els elements constructius i estructurals de l’estand es fan servir prioritàriament productes de la pròpia firma. D’aquesta manera tot l’estand es una gran exposició.

Desenvolupament

Les dimensions d’aquest estand eren de 80 m2. El paviment es va fer utilitzant gespa artificial del mateix expositor, combinada amb unes peces de tauler de fibres naturals, seguint l’estètica del mateix arbre. Els tres expositors circulars amb producte de CATRAL es van dissenyar per ser reaprofitats al seu showroom de forma permanent.