POLÍTICA DE PRIVACITAT

TWEMGI CREACION D’ESPACIOS SL, amb C.I.F: B66576430, propietària del portal www.twemgi.com, garanteix la privadesa de les dades personals dels clients i usuaris registrats al moment de realitzar el registre a través d’aquesta web; www.twemgi.com en el compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (LOPD) i el Reglament de Protecció de Dades Europeu 2016/679 del 27 d’abril de 2016. TWEMGI CREACION D’ESPACIOS SL, li assegura la total privadesa i protecció de les seves dades personals que, en cap cas, excepte els especificats en les presents condicions, seran cedits a tercers.

TWEMGI CREACION D’ESPACIOS SL, informa que les dades facilitades seran incorporades als fitxers que siguin necessaris per a la correcta consecució de la finalitat de la plataforma i prestació del servei a l’usuari. Així mateix, que les finalitats dels usos de les dades són el tractament de les seves dades facilitant així l’activitat comercial de l’usuari i posant-ho en contacte amb els agents compradors al mercat d’esdeveniments, així com facilitar-li informació del sector d’esdeveniments i comunicar-li les promocions comercials o accions de fidelització o màrqueting, gestió comercial de clients i potencials clients. Gestió de comunicació, de serveis i accions d’interès per al client i potencial client i prospecció comercial. També té per finalitat la correcta gestió dels productes i serveis contractats pel client a la companyia.

De manera que quan l’usuari registri un compte en la plataforma, realitzi una comanda, una sol·licitud de pressupost, se subscrigui a la newsletter, respongui a una enquesta o realitzi qualsevol altra acció a través de la nostra web o comunicació electrònica amb nosaltres, es recopilen les dades de contacte bàsics, com l’adreça de correu electrònic i el nom de la persona de contacte, càrrec, nom de l’empresa, activitat, adreça, número de telèfon, CIF, qualsevol nombre d’ordre de compra, qualsevol adreça física o de correu electrònic dels receptors del servei o comunicació sol·licitat i dades emmascarades de la targeta de crèdit, o del compte bancari i són guardats donin les més estricta confidencialitat.

Les dades personals de l’usuari mai seran facilitades a empreses alienes a TWEMGI CREACION D’ESPACIOS SL. No obstant això, tret que ens indiquin el contrari, les utilitzarem amb la finalitat d’oferir-li informació, notícies i novetats sobre el sector de meetings i esdeveniments, atendre les seves consultes i incidències i oferir-li informació sobre productes, serveis i promocions propis a través de qualsevol de les marques de TWEMGI, bé per mitjans electrònics, dispositius mòbils o qualsevol un altre mitjà que s’hi hagi previst i facilitat, així com també remetre accions publicitàries o de prospecció comercial sobre productes o serveis de tercers i que puguin ser del seu interès, pertanyents al sector d’esdeveniments.

Així mateix, TWEMGI CREACION D’ESPAIS SL, posa en coneixement de l’usuari que ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives reglamentàriament establertes, que garanteixen la seguretat de les dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a que estiguin exposats, tot això de conformitat amb l’establert en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i altres procediments de control per a la seguretat dels sistemes d’informació i el Reglament Europeu de Protecció de dades 2016/6979 del 27 d’abril de 2016.

L’Usuari garanteix a TWEMGI CREACION D’ESPACIOS SL que tota la informació de caràcter personal i empresarial que faciliti és exacta i està posada al dia de manera que respon amb veracitat a la situació actual de l’usuari i de l’empresa. Correspon i és obligació de l’usuari mantenir, a tot moment, les seves dades actualitzades, sent l’usuari l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades a TWEMGI i dels perjudicis que pugui causar per això a TWEMGI o a tercers amb motiu de la utilització dels serveis oferts per TWEMGI.

L’ús del Portal implica a l’Usuari la plena acceptació de les disposicions incloses en les Condicions Legals en la versió publicada per TWEMGI, al moment que l’Usuari accedeix al Portal. En aquest sentit, TWEMGI aconsella llegir periòdicament les presents Condicions Legals.

En registrar-se, l’usuari manifesta haver llegit i acceptat expressament les presents condicions legals, i atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals conforme a les finalitats i serveis informats, va rostir com la cessió de les seves dades personals a tercers a efectes exclusius del compliment del servei a prestar a l’Usuari per part de TWEMGI.

Es podràn exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, escrivint a la següent adreça TWEMGI CREACION D’ESPACIOS SL  C/ Rabí Rubén 2, 5 1, 08004 Barcelona (Espanya) o al correu admin@twemgi.com.